Boek schoonheidssalon

Receptie service

We helpen je graag tijdens onze openingstijden. Aarzel niet om ons te bellen of te mailen als u vragen heeft over onze producten en diensten.

Routebeschrijving

Reist u met het openbaar vervoer, dan kunt u voor het plannen van uw bezoek aan onze salon gebruikmaken van de reiswebsite van 9292: https://9292.nl/. Dichts bij zijnde tramhalte is Dokter Kuyperstraat vanaf HTM lijn 9 of tramhalte Korte Voorhout lijn 15

Voor uw bezoek aan onze salon met de auto kunt u gebruik maken van google maps voor een routebeschrijving. Wij raden u aan te parkeren bij APCAO Parking op het Malieveld adres: Koningskade 1 bis 2596 AA Den Haag. Deze parking ligt op slechts 3 minuten lopen van onze salon.

Annuleringsvoorwaarden

Heeft u een afspraak met ons en kunt u deze niet op tijd maken en moet u verzetten, bel ons dan minimaal 36 uur van tevoren. Ongelukken kunnen gebeuren en soms staat het leven in de weg. Hoewel we elk geval afzonderlijk bekijken, behouden we ons het recht voor om 50% van de gereserveerde behandelingsprijs in rekening te brengen als u ons niet tijdig op de hoogte stelt van uw annulering of wijziging.