We have taken additional measures ourselves to make your visit to our salon as safe as possible. Read our Corona hygiene protocol. Wij hebben aanvullende maatregelen getroffen om uw bezoek aan onze salon zo veilig mogelijk te maken. Lees onze Corona hygiëne protocol.

Hamam 60

60 min. | €100

Tijdens een hamambehandeling lig je op een verwarmde stenen tafel. Voor, tijdens en na het lichaam wordt gespoeld met warm water: het waterritueel. Het lichaam wordt gescrubt met een speciale washand. Daarna wordt het lichaam ingezeept met een zeepzak en volgt een zeepmassage. Aan het einde ga je de stoomcabine in met een kleipakking om de huid te voeden.


Hamam 90

90 min. | €125
Tijdens een hamambehandeling lig je op een verwarmde stenen tafel. Voor, tijdens en na het lichaam wordt gespoeld met warm water: het waterritueel. Het lichaam wordt gescrubt met een speciale washand. Daarna wordt het lichaam ingezeept met een zeepzak en volgt een zeepmassage. Aan het einde ga je de stoomcabine in met een kleipakking om de huid te voeden

Bij een behandeling van 90 minuten wordt het haar gewassen met een shampoo en conditioner en krijg je een uitgebreide hoofdhuidmassage.